Kinderfeestje VR-games + Lazertag

Met de nieuwste Oculus VR-brillen een nieuwe VR-wereld ontdekken, Playstation op groot scherm en afsluiten met een heus Lazertag-gevecht in het bos.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… en het is een heel nieuwe wereld in virtual reality! In deze formule krijgen jij en je vrienden de kans om kennis te maken met dit hypermoderne snufje. Altijd al willen weten hoe het voelt om écht in een game te zitten? Ontdek het allemaal met deze formule.

Gedurende een uur kunnen jij en je vrienden kennismaken met de wondere wereld van de VR. We splitsen de groep op in 2 delen, zodat iedereen optimaal van die ervaring kan genieten. Terwijl de ene groep met de VR-brillen bezig is, zal de andere groep op groot scherm battles op de PlayStation kunnen spelen. Na een half uur wisselen de groepen. Let’s play!

Nadat jullie je goed hebben uitgeleefd met de VR-brillen en de PlayStation-games, is het tijd voor het échte werk: een supercoole lazertag op het domein. Ga je alvast maar verstoppen, want ‘the game is about to begin’.
(bij lazertag zal de start gegeven worden door onze animator en gaan de ouders het laatste deel zelf begeleiden)

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 27 / p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op zaterdag en/of zondag

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!

De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.