Kinderfeestje Gellyball + Lazertag

De nieuwste hype binnen de paintballwereld is nu ook te doen in Kasteel Boterlaerhof. Gellyball is de allernieuwste ontwikkeling in actiespellen.

Samen met je vrienden bouw je een eigen hindernissenveld, en ga je de uitdagingen aan. Gewapend met je gellyballgun en 750 gellyballs ga je elkaar proberen te raken. Deze gellyballs zijn vervaardigd uit water en doen totaal geen pijn bij het raken. Je schiet 10 balletjes per seconde weg, en ze kunnen tot 25 m ver vliegen. Plezier en actie gegarandeerd.

Nadat jullie je goed hebben uitgeleefd met de gellyball, is het tijd voor een extra uitdaging: een supercoole lazertag op het domein. Ga je alvast maar verstoppen, want ‘the game is about to begin’.
(bij lazertag zal de start gegeven worden door onze animator en gaan de ouders het laatste deel zelf begeleiden)

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 24/ p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op zaterdag en/of zondag

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 6 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!

De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.