Kinderfeestje quadrijden + Nerfbattle

Zalig quadrijden en nadien een heus nerfbattle op je verjaardag? Dit feestje is dé max !

Als je voor deze formule kiest, dan wordt jouw feestje sowieso een succes.

Een medewerker legt jou en je vrienden alles uit over hoe je veilig op een quad kunt rijden, en daarna is het tijd voor het echte werk. Alle remmen los en rijden met de quad! Cool, toch?


De adrenalinekick van het quadrijden is nog niet uitgewerkt, wanneer de volgende activiteit al klaarstaat: een spannende Nerfbattle. Bij dat geweldige spel schiet je met plastieken pijltjes, totaal ongevaarlijk dus, maar wel heel erg leuk. Word jij de Nerfkampioen van de dag? (bij nerfbattle zal de start gegeven worden door onze animator en gaan de ouders het laatste deel zelf begeleiden)

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 27 / p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag (tijdens kleine schoolvakanties zijn ook andere weekdagen mogelijk).

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!

De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.