Kinderfeestje quadrijden + Lazertag

Met je vriend(inn)en quadrijden en daarna een zalig lazertagspel in ons bos ? Het is een top-kinderfeestje.

Op dit superleuke feestje gaan jij en je vrienden lazertag spelen en quadrijden op ons domein.

Klinkt dat wat eng? Geen zorgen. Alles gebeurt onder begeleiding van een van onze medewerkers, die de activiteit nauwkeurig uitlegt, zodat alles op een veilige en leuke manier verloopt.

Ieder van jullie mag na de nodige uitleg door onze medewerker zich uitleven op de quad. Volle gas vooruit!

Nadat jullie je goed hebben uitgeleefd op de quad, volgt natuurlijk nog die supercoole lazertag op het domein. Ga je alvast maar verstoppen, want ‘the game is about to begin’.
(bij lazertag zal de start gegeven worden door onze animator en gaan de ouders het laatste deel zelf begeleiden)

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 27 / p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op zaterdag en/of zondag

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!

De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.