Lazertag + Nerfbattle kinderfeestje

Met een massa kogels en supertoffe nerfgeweren je verjaardag vieren ? En daarna nog een lazertag-spel in het bos ? Dit wordt hét feestje van het jaar!

Op zoek naar een cool en origineel verjaardagsfeestje? Houden jij en je vrienden van avontuur en spanning? Dan is deze formule precies wat je nodig hebt.

Een medewerker legt het spel uit, waarna jullie gedurende 2u. kunnen spelen. Hoewel er steeds een ouder toezicht houdt op de veiligheid, ligt het spelverloop volledig in jouw handen. Springen, duiken, rollen, vallen, noem maar op.
Bij dit geweldige spel schiet je met plastieken pijltjes of foamballetjes, totaal ongevaarlijk dus, maar wel heel erg leuk. Word jij de Nerfkampioen van de dag?
(bij lazertag én Nerfbattle zal de start gegeven worden door onze animator en gaan de ouders het laatste deel zelf begeleiden)

En om het geheel in stijl verder te zetten, gaan we met onze lazertag-geweren een superspel spelen in ons bos. Plezier gegarandeerd met z'n allen.

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

Duur: 3u.
Prijs: € 17/ p.p. (min. 10 betalende dlns)
Extra begeleiding: Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op zaterdag en/of zondag

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 6 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!
De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders). Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.