Kinderfeestje VR-games + Archery Tag

Met de nieuwste Oculus VR-brillen een nieuwe VR-wereld ontdekken, Playstation op groot scherm en afsluiten met een heus Archerytag-battle ...

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… en het is een heel nieuwe wereld in virtual reality! In deze formule krijgen jij en je vrienden de kans om kennis te maken met dit hypermoderne snufje. Altijd al willen weten hoe het voelt om écht in een game te zitten? Ontdek het allemaal met deze formule.

Gedurende een uur kunnen jij en je vrienden kennismaken met de wondere wereld van de VR. We splitsen de groep op in 2 delen, zodat iedereen optimaal van die ervaring kan genieten. Terwijl de ene groep met de VR-brillen bezig is, zal de andere groep op groot scherm battles op de PlayStation kunnen spelen. Na een half uur wisselen de groepen. Let’s play!

Nadat jullie je goed hebben uitgeleefd met de VR-brillen en de PlayStation-games, is het tijd voor het échte werk: een supercoole archerytag-battle op het domein: Met pijl en boog, gaan we een supercoole battle spelen in Kasteel Boterlaerhof

Archery tag is een actieve sport. Je probeert elkaar te raken met een zachte pijl. Je leest het goed, je schiet op elkaar! Bij archery tag maak je geen gebruik van verf (zoals bij paintball).
Onze pijlen en bogen zijn speciaal gemaakt voor dit pijl en boog spel. De bogen zijn gelimiteerd in kracht en de pijlen uitgerust met een zachte dop. Dit maakt het spel volledig veilig.

Het enige wat je nodig hebt om te spelen is ons archery tag materiaal, en een geschikt speelveld. En dat vinden we aan het Kasteel zeker.

Nadat jullie je goed hebben uitgeleefd met de archerytag, is het tijd voor een extra uitdaging:

Afsluiten doen we natuurlijk met een echt feestmaal: frietjes met een curryworst, kipnuggets of een kaaskroket. Mmmm...!

 

Duur: 3u.
Prijs: € 27 / p.p. (min. 8 betalende dlns)
Extra begeleiding: Voor kinderen vanaf 8 jaar (vanaf het 3de leerjaar) volstaat 1 extra begeleider. Maximum 2 begeleiders per feestje. De begeleiders zorgen samen met de animator voor een vlot verloop van de activiteiten.   
Mogelijke tijdstippen: op zaterdag en/of zondag

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 8 - 14 jaar. Geen verjaardag? Dan kan je dit thema ook als een gewoon kinderfeest boeken!

De persoon die de reservatie maakt, blijft de contactpersoon voor het hele gebeuren, ook voor de betaling. Op de dag van het feestje, mogen de kinderen echter ook begeleid worden door andere personen dan de contactpersoon (bijv. door de ouders).

Staat deze formule op jouw lijf geschreven en wil je je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met dit onwijs originele verjaardagsfeest? Boek dan snel deze formule voor jouw verjaardag.